Mõnusalt armsad ja maitsvad pähklipallid!
ETTEVALMISTUS
🌸400 g mandleid
🌸300 g leotatud datleid ilma kivita (pane nad vähemalt kolmeks tunniks vette) - või kasuta päikesekuivatatud datleid. Neid leotama ei pea, kui nad on mõnusalt värsked ja pehmed.
Ole tähelepanelik, et Sa ei ostaks datleid suhkrusiirupis.
✓ Soovi korral veel külmkuivatatud pulbreid. Vaarikas, sinine spirulina, banaanipulber, passionipulber.
✓ Pähklite jahvatamiseks läheb vaja blenderit.
✓ Lisa massile vett juurde kui tundub, et soovid rohkem niiskust.
VALMISTAMINE
1. Blenderda mandel ühtlaseks ja pane kaussi.
2. Lisa mandli juurde leotatud ja sõelal nõrutatud pehme dattel (veendu, et kive pole).
3. Sega kätega kõik ühtlaselt läbi.
4. Veereta käte vahel paraja suurusega pallikesed.
5. Hoia pallikesi külmas umbes tund aega.
5. Edasi veereta neid just Sulle sobiva pulbri sees.
Head isu!
Julia
Comments