Julia Anufrijeva
Minu armastus toidu vastu tekkis juba lapsepõlves vaadates oma ema, Larissat, pühendunult toitu valmistamas. Alustasin kodukokana ja hiljem professionaalse kokana - kokku on kogemust üle 15 aasta minu lemmikvaldkonnas. Mind kannab armastus toidu, ilu ja elamuste vastu.
15 aastat kokana
Olen lõpetanud koka ja kondiitri eriala Tallinna Teeninduskoolis ning läbinud mitmeid kokanduskoolitusi. Olen Julia Hingetoidu veebikooli asutaja. Meie väärtuseks on luua maitseelmusi, naudinguid ja pakkuda visuaalset toidu ilu, mis toidab meid igal tasandil.
Missioon
Meie missiooniks on tõsta teadlikkust nii toidust kui meist endist, luues sündmusi ja koosviibimisi, mis täidavad meid nii füüsiliselt kui emotsionaalselt.

Hingetoidu lugu
Hingetoit on saanud alguse minu armastusest toidu, ilu ja elamuste vastu. Hingetoidu väärtuseks on luua maitseelmusi, naudinguid ja pakkuda visuaalset toidu ilu, mis toidab meid igal tasandil.
Hingetoidu missiooniks on soov tõsta teadlikkust nii toidust kui meist endist, luues sündmusi ja koosviibimisi, mis täidavad meid nii füüsiliselt kui emotsionaalselt.
