Toitev, mahlane ja mõnusalt banaanine leib. Valmistamine on väga lihtne!
✔Mahlane
✔Lihtne valmistada
✔Vegan
✔Gluteenivaba
Koostisosad
4 küpset banaani
5 spl toortatrajahu
5 spl riisijahu
3 spl maapähklivõid
200 ml kreemist kookospiima
1 tl soodat
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl kaneeli
50 g kookossuhkrut
Valmistamine
Kuumuta ahi 200 kraadini. Pane kaussi 3 küpset banaani, kookospiim, 1 tl kaneeli, suhkur ja maapähklivõi - blenderda ühtlaseks.
Sega juurde kõik kuivained ja sega ilusasti läbi.
Pane keeksivormi küpsetuspaber ja põhja pikku pidi lahti lõigatud banaan ja raputa veidi peale kaneeli.
Kalla tainas banaanidele ning küpseta 45 minutit.
Lase jahtuda ning naudi.
NB! Võid suhkru ka välja jätta - küpsed banaanid on eriti magusad. Sisse võid panna näiteks pähkleid, shokolaadi või kuivatatud aprikoose.
Head nautimist! :)
Julia
Комментарии